INFORMATION

PRIVAT KONSULTATION

NÄR DU KOMMER

När du kommer till LightSoul, antingen hemma hos LightSoul eller på en annan besöksadress.

Jag och vår lille Gizmo tar alltid emot dig med ett öppet hjärta, jag vet att man många gånger är lite spänd, förväntansfull och lite nerövs.

För det mesta brukar jag ge varje klient en kram när man kommer, varför är för att det inte skall vara så nervöst. Jag har inte glömt bort själv hur det kändes första gången jag besökte ett medium för en privat konsulation. Så nervös jag var...

Jag visar in dig i besöksrummet, och är ni fler som kommer på samma gång får dom andra vänta i väntrummet. Jag frågar oftast om det är första gången du besöker ett medium.
Är det första gången du besöker mig eller besöker ett medium, då informerar jag dig hur jag arbetar.

Jag frågar dig om du vill ha en inspelning på cd.
Det ingår alltid en inspelning men varför jag frågar är för att du själv skall få välja.

Jag berättar vilka valmöjligheter jag kan erbjuda dig samt informera dig om att jag har tysnadsplikt.
Med andra ord så allt som kommer fram i din konsultation stannar inom mig.

Geisha 3 v - Våran nya lilla familjemedelm
Vår nye familjemedlem Gizmo

DIN VALMÖJLIGHET

När vi väl sitter inne i besöksrummet så berättar jag vilka valmöjligheter du har.
Jag brukar fråga dig vad du önskar. Jag talar då om att det är din stund med mig och du kan antingen välja att bara få kontakt med någon som lämnat jordetlivet eller enbart en vägledning med hjälp av min tarotkort samt min trogna Chalee. Sen kan du också få en kombination av både ande världen och en vägledning.
Det enda jag inte kan garantera dig att du får kontakt med den du önskar, det hade varit jättebra om man kunde beställa. :-)

Ibland kan det hjälpa att ta med sig ett föremål som personen har tyckt om. Det är något större möjlighet då men det finns fortfarande inte några garantier att du får kontakt med den du önskar.
Du kan också välja att ta med ett foto men om du gör detta vill jag att du lägger det i ett kuvert så jag inte ser fotot.  

HUR FUNGERAR DET?
DITT VAL: ANDEKONTAKT

Om du har valt att du bara vill ha kontakt med någon när och kär så börjar jag kanske med att jag känner en man.Jag berättar alltid för dig hur jag får kontakten, vilket innebär, om jag ser och hur jager, om jag hör och hur jag hör samt om jag känner och hur jag känner.
Varför jag gör detta är för at du lättar skall hänga med.

​Det är ganska vanligt att det blir känsligt och det är mer vanligt än ovanligt att tårar kommer. Jag har nästan alltid servetter nära till hands. Blir det för känsligt brukar jag höra med dig om vi skall pasua en liten stund så du får återhämta dig lite.

Det kan låta så här ungefär:
Mannen jag känner är ca 182cm lång och är inte särskilt gammal. Känslan är att han kan vara i 35-40 års åldern. Han känns väldigt energisk och han ger mig höneskinn, vilket talar om för mig att han står dig väldigt nära. Han har inte bott här i Göteborgstrakten utan han visar mig en bild något uppåt i landet. Jag vill inte upp så lång t utan vill åka ca 10 mil upp och innåt landet.
Han visar mig mc och och han spelar rockmusik i mitt öra.
När han gick bort var det en chock för familj och omgivning. OSV.

När du vet vem som har kommit på besök så kan du ställer frågor, får jag ett svar kan jag ge dig ett svar. Jag frågar också min andekontakt om han vill säga något speciellt eller lämna ett så kallat budskap till dig. I bland kommer det flera anhöriga till dig på en konsulation men oftast  kommer det kanske en eller två personer.

När konsultationen är slut tackar jag dig samt andekontakten och stoppar inspelningen. Jag bränner sen en cd till dig som du får med dig hem. Jag brukar ge dig en hejdåkram och sen följer jag med dig till dörren. Det är sååå viktigt att du mår bra efteråt och att du känner dig väl omhändetagen.

HUR FUNGERAR DET?
DITT VAL:
VÄGLEDNING MED
TAROTKORTEN OCH CHALEE

Du har valt inte ha någon andekontakt utan du skulle vilja ha lite hjälp med vägledning.
När jag ger dig vägledning med mina tarotkort är ALLTID min vän Chalee med. Jag berättar alltid om jag får informatioen utav tarotkorten, min intution eller min trogna vän Chalee.

När jag lägger min kort, jag ser ingen död, inga olyckor, inga livshotande sjukomar! Om jag hadesett detta hade jag inte sagt något till dig, vilket innebär att jag får isf bära på det själv.
Under mina snart 23 år som jag har varit aktiv så har jag aldrig fått sådan information.

När jag lägger mina kort så ser jag framåt ca 1-2 år. Varför jag inte ser längre fram är för att då finns det ingen större relevans.

Innan jag börjar lägga ut korten ber jag dig att blanda min lek.
Varför är för jag vill ha in dina energier i leken.
Jag börjar att lägga ut det keltiska korset.
Jag börjar prata om dig som person samt vad som är nu och hur det har varit, du måste kunna relatera och verifiera det som har varit först innan jag kan gå framåt. Ofta när jag jobbar med korten så behöver du inte ställa några frågor utan svaren brukar komma i allafall.

Efter det keltiska korset lägger jag även ut en frågelayout, där kan du ställa frågor om i stort sett vad som helst.

Efter ca 45 min - 60 min så är din konsultation klar.
Du får allt inspelat på en cd om du vill.
Det ingår alltid men om du inte få din konsultation inspelad så säger du bara till.

Jag hoppas att du har fått lite inblick i hur en privat konsultation går till.