LÄNKSKAFFERIET

Sensomotorik.net


LIVSELIXIR

REIKI MASTER TEACHER
MEDIAL VÄGLEDARE
HEALING- MASSAGE VÄGLEDNING

Varma helande händer har alltid varit en del av människors omsorg till varandra. Instinkten att lägga sin hand över det som gör ont är naturlig. Undersköterskor vet att en orolig patient blir lugnare när någon tar sig tid att sitta intill och hålla handen. Alla människor har en energi. Denna energi kan vi (både medvetet och omedvetet) ge till andra.

Dina fysiska åkommor kan ha psykisk eller emotionell orsak och ge spänningar och värk. Det kan vara stress, sorg, oro och undanträngda känslor som "fastnat" i din kropp/själ. Reiki arbetar samtidigt på det fysiska och det emotionella planet, och löser upp spänningarna samt frigör det som en gång orsakat dem.

Känslorna kan då komma upp till ytan så att du kan bearbeta dem.
Varmt Välkommen

KATRIN BERGGREN
BORLÄNGE - DALARNA

KONTAKT INFORMATION

Katrin Berggren - Borlänge
Tel: 0703-54 42 22
E-post: reikikatrin@borlangebo.com
Boka Direkt
Facebook
Facebook - Livselixir
Instagram

TJÄNSTER OCH SERVICEPAKET
Läs mer om de olika tjänsterna och våra servicepaket som vi har

KONTAKT

RING OSS (akuta ärenden)
Tel: 010-333 06 30 (journummer)


EPOST
service@husbilsakuten.se
JOUR
Mån - Fre: 10:00 - 21:00
Lö - Sö 10:00 - 15:00
jour@husbilsakuten.se

Bilderna är lånade i från www.jallstrand.se

OM FÖRETAGET
Jällstrands Yoga och Massage. Jag som driver den här sidan har över 20 års erfarenhet av healing i olika former. Genom att kombinera Yoga med Massage så har jag den ultimata formen av läkande för kropp och själ. Så är du ute efter ett avslappnande Yoga-pass eller behöver du kanske få stressen att försvinna då rekommenderar jag att ni fortsätter att läsa vidare längre ner för mer information gällande priser och vart jag finns.


YOGA
Stress är inte bara ett mentalt tillstånd utan påverkar även i hög grad den fysiska kroppen med bl a spänningsvärk, försämrat immunförsvar och dåligt näringsupptag. Till slut har kroppen inte längre tillräcklig energi att lägga på utrensning och uppbyggnad vilket gör den mer och mer mottaglig för sjukdomar och skador.
Yoga motverkar detta tärande förlopp. Att utföra intelligent utarbetade rörelser i takt med en djup, medveten andning är lugnande, möjliggör återhämtning och ger en effektiv fysisk träning.


MASSAGE

När vi kommer ner i varv ger vi kroppen möjlighet till återhämtning. Under återhämtningsfasen börjar kroppen läka på olika sätt. Positiva effekter är bl.a att näringsupptaget från tarmarna förbättras, blodtryck och blodfetter sjunker, hjärtat slår lugnare, tanke-och koncentrationsförmågan förbättras. Är vi mer avslappnade kan vi andas mer effektivt med förbättrad syresättning av blodet. Slaggprodukter transporteras bort med den ökade blodcirkulationen och ersätts med näringsämnen som tarmarna tagit upp. Immunförsvaret förstärks, och vi får bättre motståndskraft mot infektioner och håller oss friskare.

OM
HENRY JÄLLSTRAND

Henry Jällstrand och är utbildad Yoga och Massage instruktör. Jag hittade healing till följd av Judo som jag utövat till större delen av mitt liv.
Genom att personer i min närhet ibland ådrog sig olika skador, antingen på träning eller privat så ville jag kunna hjälpa till i någon form. Det var då jag började studera Yoga och kom fram till att det mest optimala ur synvinkel från kampsportens håll var just Yoga och Massage.
Jag riktar mig främst åt idrottare, men kan även tillhandahålla privatpass för den som är intresserad.

www.jallstrand.se

Välkommen till Autens Psykosyntesterapi
I drygt 13 år har jag arbetat som diplomerad psykosyntesterapeut och min mottagning i Kungälv är i full gång.
Är du intresserad av stödsamtal eller terapi är du varmt välkommen att höra av dig. Jag tar främst emot dig som kan komma dagtid.
När du utvecklar dig själv genom terapi och meditation får du större klarhet i vem du är, ditt autentiska jag.
Det ökar dina möjligheter att leva det liv du vill leva. Visst låter det spännande! Att göra en själslig utvecklingsresa i psykosyntesanda är som att åka från ett virrvarr av motstridiga känslor till ett fält av harmoni och klarhet.
Varmt välkommen
Lena

Här hittar ni exklusiva, men även roliga produkter och accessoarer som ni bara "måste ha" till er fyrbenta vän. Hundens närvaro i hemmet sätter även prägel på inredningen, därför har vi varit angelägna om att hitta riktigt fina produkter med hög kvalitet som ni ska tycka passar in i ert hem.
Hundleksaker, hundkläder, hundbäddar, hundhalsband, hundgodis och mycket mer till din hund! Vi har moderna produkter till hunden ifrån bl.a. USA och Frankrike! Fler produkter kommer efter hand in i webbutiken, så det kommer vara ett levande sortiment.


SHIATSU
JAPANSK KROPPSTERAPIBild & text llåna av Skogsro Spa Ekoahop


BLANDAT

Medicinsk fotvård, Reflexologi

SPIRITUALISTISKA FÖRENINGAR


Färgdrömmaren

Victoria Käller Guzikowski


Victoria startade sitt företag Färgdrömmaren år 2007 med inriktning på färger och dess betydelser för personlig och medial utveckling.

2004 började hon med aurafotografering och sedan 2010 arbetar Vicktoria också med Encaustic Art med kurser och själsbildsmålningar med tolkning.

2016 började hon att kombinera min kunskap om energier och färger och började med mala.

EVENEMANG, KONSULTATIONER MM
Vill du vara med på något av evenemang, göra en gruppbokning för privat sällskap, boka en privat sittning/vägledning eller själsbild/änglaälva med skriftlig tolkning (distans)?

KONTAKT
Du når Victroia på telefon 070 496 2101, mail info@fargdrommaren.se eller så kan du skicka ett meddelande till mig via Facebook - Färgdrömmaren.

Alla evenemang och konsultationer i Kristinehamn är i hennes fina lokal på Södra Hamngatan 1C i Kristinehamn. Lokalen är öppen efter ö.k.


Oracal kort av
Timothy Nilsson

Det går bra att beställa kortleken
av honom via mail.

Pris: 250:- exkl. frakt

Mail: Ganon.nilsson@comhem.se