VILL DU ANLITA OSS?

TILL EN STORSEANS, FÖREDRAG,
PRIVATSITTNINGAR, KICK OFF
ELLER ANNAT ARRANGEMANG

VILL DU ANLITA JILL?

Vill du anlita Jill till en storseans, föredrag etc?
Du kontakar Jill via formuläret som finns till höger.
När du skickar din förfrågan, ser vi helst att du ger oss så mycket information som möjligt av vad du önskar att Jill skall utföra för arbete.

Vi återkommer till dig inom kort med en offert.
Mvh Jill

FORMULÄR FÖR FÖRFRÅGAN

HÄR KAN DU LÄSA HUR JILL
ARBETAR PÅ EN STORSEANS

Många av mina vänner o läsare har undrat hur en storseans går till vi skall försöka beskriva för er så bra som möjligt. En storseans är inte skrämmande eller religöst på något vis.

En storseans är precis vad det låter. En seans kanske består av 5 till 8 deltagare men en storseans kan besökas av allt ifrån 30 till 200 deltagare.

Storseans hålls vanligtvis i en stor lokal som rymmer mycket folk så klart. Vi ser gärna att lokalen är rymlig och gärna mysig med härliga energier. Vi har dekorerat lokalen med levande ljus, värmeljus osv. Fin duk på bordet på scenen som också dekorerats med ljus. Deltagarna sätter sig på sina stolar nedanför scenen. Så kommer Jill o presenterar sig samt frågar hur många som varit på storseans förut. Jill berättar hur hon arbetar och vad som är viktigt att tänka på. När ni kommer möts ni av Inger, ni betalar och får liten nummerlapp, en liten lapp som ser ut som en lott, denna ska ni hålla i handen eller stoppa på sig o ha under hela kvällen, bara för att Jill senare ska utföra psykometri. Psykometri är att Jill lser av dina energier, vilket i sin tur betyder att hon pratar om dig som person, dina egenskaper mm. Efter storseansen och psykometrin blir det lottdragning. Vi lottar ut en entréavgift till varje storseans som vi själva arrangerar.

Så börjar själva seansen. De besökare från andra sidan har kanske länge stått o väntat nästan på "kö".
Så vänder sig Jill till någon deltagare o säger att hon har någon med sig. Hon ser över publiken och efter bara några sekunder har hon hittat den hon söker.

Hon beskriver hur personen ser ut, när han/hon gick över, vilken personlighet ,vad de har på sig, vilken ålder osv. Känner personen igen den nära anhörige eller vännen eller släktingen så har de som kommer igenom vanligtvis ett budskap till sin kära/käre. Känner inte deltagaren igen informationen så ger Jill inget budskap, eftersom hon  absolut vill att deltagaren ska veta vem det är, annars är ju budskapet meningslöst.

9 till 10 besökare från andra sidan brukar Jill hinna med innan paus, en del är väldigt talföra, skojfriska, en del är svårare för Jill att få kläm på. En del visar sig kanske bara som en siluett, ibland visar dom sig väldigt klart eller också känner och hör Jill våra vänner i från andra sidan. För att kunna ge bevis så kan våra anhöriga visa bilder, ge känslor, ge ord som Jill sen pusslar ihop till en hel mening, sk rebusar som Jill själv får tolka, det är nästan som ett pussel som hon får lägga. Det brukar vara en paus på 20 till 30 minuter, vilket är välbehövligt, alla vill ju prata o diskutera. Fika kanske serveras, det är alltid gott med en kopp kaffe.

Efter pausen kör Jill psykometri. Då får ni besökare som inte fått någon hälsning från andra sidan lägga lappen i en skål. Ni som har fått meddelande i från andra sidan skall lägga eran lapp vid sidan av skålen, detta för att alla skall kunna vara med i lottdragning för att vinna tillbaka eran entréavgift. Jill drar en lapp, tar den i handen o berättar om personen som hållit lappen ( viktigt är att ni minns vilket nummer och eventuell färg ni hade på lappen).
Jill håller i lappen och känner in. Hon beskriver dig som person, kanske vad du jobbar med, dina egenskaper, vad du har tänkt på, vad som har hänt under dagen eller kanske tidigare i ditt liv, Jill läser av som det heter. Ibland brukar hon skoja och säga att hon "fuskar" (vilket innebär att Jill får information i från sin guide Chalee) . Tur hon har honom..

Även där hinner Jill med 9-10 lappar. Kvällen avslutas med en frågestund, som brukar vara väldigt givande, har du något du undrar över så är det bara att ställa frågan.

Ingen fråga är för dum eller ointressant för att ställas. Det kan vara allt från Jills medverkan i Tv eller hennes upptäckt om sin förmåga, eller om deltagaren har själv upplevelser hemma som de undrar över.

En storseans varar upp ca 3 timmar, o det är timmar som flyger fram ska jag säga.

Ja, nu vet ni lite.. låter det spännande, lite kusligt, lite pirrande i magen eller bara jättekul. Då kanske du skall komma och testa. :-)
Om du bestämmer dig för att komma, försök att inte önska för mycket att du skall få kontakt, vi vet att det kan vara svårt, men då slipper du förhoppningsvis bli besviken.


Mina egna erfarenheter
Jag (Jill) själv har gått på många storseanser. När jag har varit på en storseans så går man nästan alltid glad därifrån beroende på mediet ;-) vare sig man får budskap eller inte, en sådan god o positiv energi som fyller en efter kvällens gång är svår att få på annat håll, så jag rekomenderar detta varmt.

Känn er varmt välkomna!
Kram Jill