MEDIUMSKAP

På denna sida förklarar jag hur en privat konsultation går till så du slipper att ha någon oro. Jag vet själv första gången jag besökte ett medium, det var nervöst och lite pirrigt,
med andra ord jag hade fjärilar i magen av förväntan och nyfikenheten var stor.  

Jag har även lagt en länk längst ner på sidan, där får du information
på hur en storseans går till när jag arbetar.

Vår rädsla för det okända

Många kan tycka att det verkar skrämmande att komma till ett medium och få kontakt med dem som har gått över. Men jag kan garantera dig att när du kommer till mig blir det många skratt, för stämningen är mycket avspänd, glad och humoristisk. Du får oftast en kram när du kommer  Att besöka ett medium är nervöst och mkt förväntansfullt.
Jag kommer ihåg själv när jag skulle besöka ett medium för första gången, jag vågade inte gå själv utan en kompis var tvungen att följa med, annars vågade jag inte. När jag får kontakt med dina nära och kära, det kan vara dina släktingar eller kanske någon annan kär vän. Jag försöker att ge dig så mycket detaljer så att du vet vem jag har kontakt med. När du sen vet vem jag har med mig så kan du också ställa frågor, jag tycker att det är mycket viktigt att DU vet vem jag får informationen av. Du uppfattar endast mig i rummet och jag beskriver hur de ser ut, för att du skall kunna känna igen dem.
 

Hur visar sig andevärlden under en sittning?

Det kan t ex låta så här: "Jag har en man med mig som inte är så lång. Han ser ut att vara i 60-årsåldern, med tunt hår och lite grått skägg. Han har "fyrkantigt" ansikte och glada, pigga ögon. Jag känner mig full av skratt, så det känns som om han var en mycket positiv och glad person när han levde här på jorden. Han har varit fiskare i sitt yrkes liv och han gick bort mycket hastig. Han ger mig smärta över bröstet, han talar om att han va ute när han gick bort. Osv.

Är det någon du kan känna igen?
Ibland kan det vara svårt att känna igen de som kommer, eftersom de projicerar en bild till mig som medium, över hur de såg sig själva på jorden. Då frågar jag om de kan ge mig något tecken på att de har beröring med just dig. De kan då t ex säga att någon i ditt hem är född i ett visst stjärntecken, eller berätta om någon sak eller händelse från din barndom. Detta blir ett bevis på att de är till just dig. Jag lämnar inga meddelanden från släktingar och vänner, om inte du kan säga att du känner igen dem. Men vet du dig veta till minst 95% vem det är, kan meddelandet t ex handla om vad du kan göra för att få bättre relationer på jobb, eller bestå i kärleksfulla tips på hur du kan förbättra din hälsa.

Du kan också ställa frågor om de inte redan har pratat om de du har haft eller har funderingar om. Det är inte alltid jag får svar, då är det kanske inte meningen att du skall veta. Väldigt ofta så får du svar på dina funderingr eller frågor innan du har ställt dem till mig. Många gånger när vi tänker så kan våra nära och kära höra våra tankar.
 

Personlig vägledning och summering

Jag tar sedan fram Tarotkorten, om du vill att jag skall lägga tarotkort, de är hela tiden du som bestämmer hur du vill ha det. Varför jag vill att du blandar är för att jag vill ha in dina energier i korten. Jag lägger sen ut det Keltiska korset. Jag pratar alltid om de som är i nuet och det som har hänt tillbaka tiden först. De första korten jag tolkar är mycket viktiga att de blir rätt först. Om dom inte stämmer så plockar jag ihop korten och du får blanda igen. Du kan ju inte verifiera om framtiden. Om de första korten blir korrekta och du förstår, då går jag framåt i ca ett år. Efter det keltiska korset, lägger jag en frågelayout. Du kan då ställa dina frågor om nästan vad som helst. De är inte alltid man kan få ett svar. Jag spelar in din konsultation på cd, om du vill, för att du skall få möjlighet att lyssna på din tid med mig. De kan bli ganska mycket info på en gång och man kan ha svårt att komma ihåg allt.

Om du vill ha kontakt med någon speciell person så kan du också ta med dig ett föremål som just denne har tyckt om.  De går också bra att ta med ett foto men lägg det i ett kuvert. Jag vill inte se bilden innan. När du går till ett medium, försök att inte ha för stora förväntningar att en speciell person skall komma, det finns alltid en mening till varför de kommer eller inte kommer. Ta med en liten pryl eller foto så är möjligheterna större men det finns ALDRIG några garantier. Jag tar emot privatsittningar i Stenungsunstrakten. Jag ger även konsultationer på telefon om du har svårt att komma men jag ser helst i att du kommer. Läs mer om vad som kan vara bra att veta inför ett besök hos mig eller om ni skall gå på en demonstration.

Mitt mediumskap

Livet är härligt och oändligt eftersom det inte finns någon egentlig död. När vi lämnar jordelivet blir vi mottagna av våra nära och kära på andra sidan. Där lever våra själar som andar tillsammans i en ljus fin dimension, tills vi bestämmer oss för att gå ner igen i en ny kropp. I varje jordeliv lär vi oss nya saker. Målet med livet handlar inte om att bli rika, vackra och berömda, utan i stället om att lära oss att älska oss själva, för att kunna ge kärlek och hjälp till andra människor. Som andar kan vi då och då hälsa på de som lever kvar på jorden och hjälpa dem i deras utveckling. Problemet är att de flesta människor inte kan se eller kommunicera med andarna. Alla är små medium redan vid födseln men kan antingen blir starkare eller tona av. Ett medium har utvecklat sin gåva och därför kan bistå med att vara en länk till människor som vill ha kontakt med sina när och kära.

 

DELA TILL
DINA VÄNNER