ANDLIGA SMÖRGÅSBORD

PRÖVA PÅ KVÄLL

DELA TILL
DINA VÄNNER


BOKA ONLINE

Boka/avboka/omboka online

INFORMATION
ANDLIGT SMÖRGÅSBORD

Är du lite nyfiken på det andliga och bor inom 10 mils radie inom Göteborg. Då kanske detta är något som du/ni kanske skulle tycka om.

När jag åker runt om i landet kan jag också komma hem till dig och dina vänner.
Tillgängliga datum finner du på våran onlinbokning.

Hur går detta till?
På bokningssidan kan du ange hur många som vill delta, minimum är 8 st personer. Där måste du uppge namn, adress samt telefonnummer på de som skall delta. Om du inte har allas adresser, kan du boka alla platser i ditt namn, men tänk på att det är du som bär hela betalningsansvaret för samtliga platser.

Om du väljer detta är du ansvarig för att alla deltagarna samt att alla betalar i tid. På bokningssidan kan du också göra förändringar.
Tänk på att antalet är 6-10 st deltagare. Vill ni vara färre än 6 st deltagare debiteras ni för miniantalet. Jag kommer hem till dig/er och arbetar med att länka med andevärlden (anhöriga och vänner som lämnat jordetlivet), tarotkort och sandreadning.

Alla deltagare får något med sig hem. Jag kan inte garantera att alla får kontakt med sina när och kära, det lämnar jag till andevärlden att bestämma. Men jag kan garantera att alla får en läsningen, antingen av tarotkorten eller en sandreading och en trevlig kväll tillsammans. OBS! Detta är INTE några privata samtal utan alla sitter samlade tillsammans.

Tid
Beräkna tiden till 3-5 timmar. Jag berättar först för er allihop hur allt kommer att gå till sedan därefter sätter vi igång. Om du själv har några önskemål så kan vi alltid diskutera detta. Jag är väldigt anpassningsbar.
En lämplig tid är
kl.18 -19 till  21 - 22 eller lörd/sönd. 13-14 till  17-18

Kostanden
Kostanden är 950:-/pers,  minst antal deltagare är 8st
Vi kommer hem till dig och dina vänner.
Du själv står för värdskapet och vad du vill bjuda på avgöra du helt och håller själv. :-)

Hur går det till vid betalning?
Avgiften skall betalas senast en vecka i förväg.
Du samlar in den totala summan för hela sällskapet i från dom som har anmält sig, som vill delta på det andliga smörgåsbordet.
När du har fått betalt i från alla deltagare kan du betala via swish eller betala in bankgirot 824-0855, glöm inte att ange namn och datum på meddelandet.
Väljer du att betala med swish 123 590 86 86, glöm inte att ange namn och datum.
Betalar du via bankgirot 824-0855, glöm inte att ange namn och datum på meddelandet.
OBS! Glöm inte att läsa bokningsvillkoren innan du bokar.

Min/max antal 6-10
Anmälan till andligt smörgåsbord görs via LightSousl onlinebokning
Anmälan är bindande.

Känn dig varmt välkommen med din förfrågan eller bokning.
Kram Jill